مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
طرز تهیه آبگوشت قوری
تعداد بازدید : 67852
کد خبر:۹۴۲۳۹۵
کد خبر:۹۴۲۳۹۵
111784 بازدید
نظرات: ۳
ته چین؛

طرز تهیه سمبوسه

«سنبوسه» یا «سمبوسه» خوراکی است که از خمیر پهن‌شده درست می‌شود به همین دلیل نوعی پای محسوب می‌شود که میانش را با گوشت کوبیده و پیاز و ادویه پر کرده و در روغن برشته کرده باشند. از خوراکی‌های معروف ایرانی و بیشتر در جنوب و شرق ایران نظیر هرمزگان و خراسان وبلوچستان پخت‌شده و از آنجا به سایر مناطق برده شده‌است. در طبخ سنبوسه از نان لواش، گوشت قرمز، سبزیجات معطر، سیب زمینی، فلفل سیاه قرمز، ادویه و برخی مواد دیگر که مرتبط با نوع سنبوسه است استفاده می‌شود. طرز تهیه سمبوسه را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
اخبار مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
احمد عابدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۸
گمان کنم ساموسه اصالتا غذایی هندی باشد که در جنگ دو م جهانی که سربازان هندی به عنوان بخشی از سربازان انگلیسی به جنوب ایران بویژه آبادان و خرمشهر آمده بودند، آنرا بهمراه بعضی از انواع شیرینی رواج داده اند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۲
چرا از قاشق چوبی اطتفاده نمی کنن که راحت هم بزنن؟؟؟؟
پاسخ ها
مخمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۱
دوست ندارن ازقاشق چوبی استفاده کنن خوششون نمیاد
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟