تعداد بازدید : 67852
کد خبر:۹۴۲۳۹۵
کد خبر:۹۴۲۳۹۵
111597 بازدید
نظرات: ۳
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ | ۱۳۹۸/۰۹/۱۸
09 December 2019
ته چین؛

طرز تهیه سمبوسه

«سنبوسه» یا «سمبوسه» خوراکی است که از خمیر پهن‌شده درست می‌شود به همین دلیل نوعی پای محسوب می‌شود که میانش را با گوشت کوبیده و پیاز و ادویه پر کرده و در روغن برشته کرده باشند. از خوراکی‌های معروف ایرانی و بیشتر در جنوب و شرق ایران نظیر هرمزگان و خراسان وبلوچستان پخت‌شده و از آنجا به سایر مناطق برده شده‌است. در طبخ سنبوسه از نان لواش، گوشت قرمز، سبزیجات معطر، سیب زمینی، فلفل سیاه قرمز، ادویه و برخی مواد دیگر که مرتبط با نوع سنبوسه است استفاده می‌شود. طرز تهیه سمبوسه را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
احمد عابدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۸
گمان کنم ساموسه اصالتا غذایی هندی باشد که در جنگ دو م جهانی که سربازان هندی به عنوان بخشی از سربازان انگلیسی به جنوب ایران بویژه آبادان و خرمشهر آمده بودند، آنرا بهمراه بعضی از انواع شیرینی رواج داده اند.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۹
چرا از قاشق چوبی اطتفاده نمی کنن که راحت هم بزنن؟؟؟؟
پاسخ
مخمد
دوست ندارن ازقاشق چوبی استفاده کنن خوششون نمیاد
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.