ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

معاون ابوبکر بغدادی در عراق بازداشت شد

ابو خلدون کارت شناسایی جعلی به نام "شعلان عبید" همراه داشته و به گفته این گروه، مجرم قبلا پست معاونت ابوبکر بغدادی، سرکرده سابق داعش را برعهده داشته است.
کد خبر: ۹۴۱۵۹۰
| |
8481 بازدید
گروه اطلاع‌رسانی امنیتی عراق از بازداشت یک رهبر برجسته داعش معروف به "ابو خلدون" که پست معاون سرکرده سابق این گروه تروریستی را برعهده داشته، خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه ماهواره‌ای سومریه نیوز عراق، گروه اطلاع‌رسانی امنیتی این کشور در بیانیه‌ای که شب گذشته منتشر کرد، آورده است: طبق اطلاعات دقیق، نیرو‌های پلیس الحویجه در استان کرکوک توانستند تروریست برجسته ملقب به "ابو خلدون" را در یکی از آپارتمان‌ها در منطقه "یک مارس" بازداشت کنند.

در این بیانیه آمده است: ابو خلدون کارت شناسایی جعلی به نام "شعلان عبید" همراه داشته و به گفته این گروه، مجرم قبلا پست معاونت ابوبکر بغدادی، سرکرده سابق داعش را برعهده داشته است.

گروه اطلاع‌رسانی امنیتی همچنین تاکید کرد: ابو خلدون قبلا پست فرمانده نظامی استان صلاح الدین را نیز برعهده داشت.

فرماندهی عملیات مشترک عراق نیز در بیانه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد، نام واقعی فرد بازداشت شده "حامد شاکر سبع البدری" و پسر عموی بغدادی است.

فرماندهی عملیات مشترک اشاره کرد، او یکی از مهمترین فرماندهان داعش بوده که پرونده اطلاعات این تشکیلات را مدیریت می‌کرد.

در ادامه این بیانیه تاکید شده است: نیرو‌های امنیتی عراق به تعقیب و بازداشت اعضا و سرکردگان داعش در شهر و استان‌ها ادامه می‌دهند.

این دستاورد بعد از کشته شدن ابوبکر بغدادی در عملیات ارتش آمریکا در حومه ادلب محقق شده است.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟