تعداد بازدید : 4634
کد خبر:۹۴۱۴۳۸
کد خبر:۹۴۱۴۳۸
13171 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ | ۱۳۹۸/۰۹/۱۴
05 December 2019
ته چین؛

طرز تهیه گوش‌فیل و شربت زولبیا و بامیه

«گوش فیل / Gosh-e Fil» یکی از انواع شیرینی‌های سنتی رایج در بستر تاریخی ایران بزرگ است. گوش‌فیل به خصوص در ماه رمضان در کنار زولبیا و بامیه سرو می‌شود و البته برخی اوقات نیز به صورت مجزا عرضه می‌شود. اکنون پس از تهیه زولبیا و بامیه، طرز تهیه گوش‌فیل و شربت زولبیا و بامیه که این سه نوع شیرینی را پس از سرخ کردن در روغن در آن می‌غلطانند، در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.