تعداد بازدید : 561
کد خبر:۹۴۱۲۰۶
کد خبر:۹۴۱۲۰۶
4713 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ | ۱۳۹۸/۰۹/۱۲
03 December 2019
ته چین؛

طرز تهیه برگر آسیایی به روش کیسه‌پزی

کیسه‌پزی که مدتی است همه‌گیر شده است به روشی از پخت گفته می‌شود که در آن انواع پروتئین مانند گوشت مرغ و گوساله و ماهی در یک کیسه زیپ کیپ گذاشته شده و در آبی که دمای آن ثابت حفظ شده است قرار داده می‌شود تا بپزد. ثبات دمای مایع باعث می‌شود که دمای گوشت بیشتر از چیزی که تعیین شده است بالاتر نرود و در نتیجه گوشت بیش‌ازحد نمی‌پزد. (ویدیوی جزئیات بیشتر در مورد این روش را در ویدیو تابناک ببینید) در این ویدیو با استفاده از ابزارهای ساده در ابتدا یک دستگاه ساده کیسه پزی درست می‌شود و سپس یک برگر با ادویه‌ها و سس‌های آسیایی پخته می‌شود.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۸
با سلام
هرچی مواد مضر شیمیایی در کیسه پلاستیکی بود رفت داخل گوشت1
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.