میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

استقلال کتبا و رسمی از زاهدی فر شکایت کرد

کد خبر: ۹۴۱۱۸۱
| |
5358 بازدید

باشگاه استقلال رسماً از زاهدی‌فرد شکایت کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، باشگاه استقلال از داور دیدار روز شنبه این تیم مقابل سپاهان در هفته دوازدهم لیگ برتر به فدراسیون فوتبال شکایت کرد.
 به دنبال اشتباهات داوری دیدار تیم‌های فوتبال سپاهان و استقلال در هفته دوازدهم لیگ برتر، باشگاه استقلال از محمدحسین زاهدی‌فرد داور این بازی به فدراسیون فوتبال شکایت کرد. این شکایت روز گذشته تنظیم و به فدراسیون فوتبال ارسال شد.

در جریان دیدار سپاهان - استقلال کی‌روش استنلی، مهاجم تیم فوتبال سپاهان داخل محوطه جریمه تیمش توپ را با دست زد، اما زاهدی‌فرد این صحنه را ندید و آبی‌پوشان از یک ضربه پنالتی مسلم محروم شدند. همچنین باشگاه استقلال در نامه شکایت خود به گل دوم سپاهان که در موقعیت آفساید به ثمر رسیده، اعتراض کرده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت