میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

عشایر نجف امنیت مرقد آیت‌الله حکیم را بر عهده گرفتند

کد خبر: ۹۴۰۹۴۷
| |
13317 بازدید
گروهی از عشایر استان نجف برای حراست از امنیت مرقد آیت‌الله سید محمدباقر حکیم، وارد این شهر مقدس شدند.

به گزارش آنا از میدل ایست نیوز، گروهی از عشایر استان نجف با ورود به شهر نجف اشرف مسئولیت امنیت مرقد آیت‌الله سید محمدباقر حکیم را بر عهده گرفتند.

بر اساس فیلم منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی عراق این عشایر که به‌صورت مسلح وارد شهر شده‌اند شعار «هرکس نزدیک مرقد شود دستش را قطع می‌کنیم» مسئولیت حفظ امنیت مرقد را به دست گرفته‌اند.

از روز پنج‌شنبه و پس از به آتش کشیده شدن کنسولگری ایران در نجف اشرف، گروهی از معترضان در نجف تلاش کرده‌اند که مرقد آیت‌الله سید محمدباقر حکیم در نجف اشرف را به آتش بکشند.

با وجود تلاش تظاهرات کنندگان مسالمت‌آمیز و عشایر و نخبگان محلی، این معترضان روز گذشته یکی از در‌های ورودی مرقد را آتش زدند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟