ته چین؛

طرز تهیه آبگوشت بزباش

کد خبر: ۹۴۰۶۴۰
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 01 December 2019
تعداد بازدید : 8223
کد خبر: ۹۴۰۶۴۰
|
۱۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 01 December 2019
|
27023 بازدید
بازدید 27023
«آبگوشت بزباش / Bozbash / bozbaş / ბოზბაში» یکی از انواع آبگوشت است که برخی آن را به واسطه غلظت و کارکرد سبزی‌ها در آن با قرمه‌سبزی مقایسه می‌کنند! این غذا یکی از محبوب‌ترین غذاها بین مردم آذربایجان و ارمنستان آبگوشت بزباش است و در ایران نیز به طور ویژه در همدان و خراسان می‌توان آبگوشت‌های بزباش فوق‌العاده‌ای خورد. طرز تهیه آبگوشت بزباش را در تابناک فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟