تعداد بازدید : 85823
کد خبر:۹۴۰۶۳۴
کد خبر:۹۴۰۶۳۴
86891 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ | ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
01 December 2019
ته چین؛

طرز تهیه باسلوق

باسلوق نوعی شیرینی است که در نقاط مختلف ایران و به ویژه در آذربایجان از جمله در مراغه تهیه می‌شود. برای تهیه این شیرینی از دوشاب (شیره انگور)، نشاسته، مغز بادام یا مغز هسته شیرین زردآلو و ادویه استفاده می‌شود. بعضاً باسلوق را به جای چیدن بر روی نخ، گرد کرده داخلش مغز گردو می‌گذارند و در ظروف سفالی می‌چینند تا شکرک بیاورد که این نوع را سجوق می‌نامند. اکنون طرز تهیه باسلوق به شیوه مرسوم و عمدتاً مورد توجه را در تابناک فرامی‌‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.