میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

چین تا سه ماه آینده ارز مجازی منتشر می‌کند

کد خبر: ۹۳۷۴۷۷
| |
3601 بازدید

چین زیرساخت‌های لازم برای عرضه ارز مجازی توسط بانک مرکزی این کشور را فراهم کرده و احتمالا طی دو سه ماه آینده این ارز منتشر خواهد شد.

به گزارش ایبِنا به نقل از راشاتودی، پکن زیرساخت‌ لازم موسوم به پرداخت الکترونیک ارز دیجیتال را که به بانک مرکزی این کشور این امکان را می‌دهد تا ارز مجازی ایجاد کرده و به بانک‌های این کشور عرضه کند را فراهم کرده و قرار است ارز مجازی چین توسط شبکه‌هایی به نام الی‌پی و ویچت‌پی توسط اشخاص حقیقی و حقوقی جابجا شود.

جک لی، مدیر موسسه HCM کپیتال با اعلام این خبر گفت: بنابراین پکن تمام بستر و شبکه مورد نیز را دارد. من فکر می‌کنم که خیلی زود شاید طی دو تا سه ماه آینده شاهد عرضه ارز مجازی توسط پکن باشیم.  

وی تاکید کرد: عرضه این ارز می‌تواند به شکل آزمایشی شروع شده و قرار نیست به طور کامل جای پول فیزیکی را در مبادلات مالی بگیرد.  

دنی‌ یلا استوفل، یکی از اعضای کابینه سوئیس می‌گوید: عرضه احتمالی یک ارز مجازی توسط چین می‌تواند دولت‌های دیگر کشورها در سراسر جهان را بر آن دارد که نسبت به نحوه استفاده و قانونمند کردن فناوری بلاکچین تصمیم‌گیری کند.

وی تاکید کرد: اگر دولت‌ها متوجه بشوند که این مسئله به طور کاملا واقعی در حال رخ دادن است و بفهمند که سوالات و چالش‌های مربوط به ارزهای الکترونیکی کاملا حقیقی هستند، من امیدوارم که این مسئله باعث شود که شاهد ورود دولت‌ها در سراسر جهان به این مسئله باشیم.  

شی جی پینگ، رئیس جمهور چین، اخیرا خواستار بالا بردن سطح سرمایه‌گذاری و تحقیقات در زمینه ارز مجازی در این کشور شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات