محکوم به قصاص در بندرعباس آزادشد

کد خبر: ۹۳۵۸۵۳
| |
5347 بازدید
محکوم به قصاص در بندرعباس آزادشد
یک مددجوی محکوم به قصاص با وساطت و پیگیری رییس سازمان زندان‌های کشور از زندان بندرعباس آزاد شد.

اصغر جهانگیر رییس سازمان زندان‌های کشور درسفرماه گذشته به هرمزگان، با خانواده اولیای دم، صحبت کرده واین خانواده بندرعباسی بااعلام گذشت از اجرای حکم قصاص چشم پوشی کردند.

این مددجو در سال ۹۴ طی یک درگیری مرتکب قتل شده بود و بیش از چهار سال به جرم قتل عمد در زندان بسر می‌برد که بعد از طی مراحل قانونی آزادشد.

زندان راه ورسم درست زندگی کردن را به من آموخت

این زندانی در لحظه آزادی از رییس سازمان زندان‌های کشور وهمه کسانی که برای نجات او از قصاص وساطت کردند، قدردانی کرد وگفت: به جرم قتل عمد، بیش از چهار سال در زندان تحمل حبس کردم و دراین مدت راه ورسم درست زندگی کردن را به خوبی آموختم.

او می‌گوید: قبل از آمدن به زندان هرکار خلافی را انجام می‌دادم، اما اکنون با پشیمانی وندامت از اعمال گذشته، می‌خواهم درجامعه زندگی آبرومندانه‌ای داشته باشم.

وی بخشش را کار بسیار بزرگی دانست وگفت: خانواده مقتول کاری انجام داد که تا آخر عمر مدیون آن‌ها خواهم بود.
این مددجو گفت: با حضور در برنامه‌های فرهنگی وتربیتی و همچنین فنی وحرفه‌ای زندان، شیوه و مهارت‌های زندگی سالم درجامعه را فرا گرفتم و به لطف خداوند بزرگ راهی را خواهم رفت که باعث افتخار شود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت