ته چین؛
طرز تهیه نان تافتون
نان تافتون یا تافتان نان تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر «کم ورآمده» پخته میشود. نان تافتون، نان سنتی مسطحی است که از آرد معمولی (سبوس گرفته) و آرد ستاره به نسبت لازم، آب، نمک، مخمر صنعتی یا خمیر ترش طی فرآیندهای تخمیر تهیه شده و پس از شکلدهی به صورت خاص خود بر روی سطح داغ پخته میشود. نان تافتون در گذشته بی نمک پخت میشد و به عنوان نان رژیمی برای بیماران دارای فشار خون مورد استفاده بودهاست. پیش از این دستور پخت نانهای سنگک و بربری را در فر در تابناک فراگرفتهاید و اکنون نوبت تهیه خمیر و پخت نان تافتون روی ساج نان پزی است.
گزارش خطا
پسندها:
۰
برچسبها:
آشپزی ویدیو فیلم نان تافتون نان نان خانگی نان تافتون خانگی دستور پخت نان تافتون چطور نان تافتون بپزیم نون تافتون نون تافتون خونگی روش پخت نان تافتون