میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

العامری: آمریکا و اسرائیل پشت فتنه عراق هستند

رئیس ائتلاف الفتح عراق گفت که این کشور امروز در برابر «فتنه بزرگی» قرار دارد و آمریکا و رژیم صهیونیستی در آن دست دارند.
کد خبر: ۹۳۲۸۸۸
| |
4208 بازدید
العامری: آمریکا و اسرائیل پشت فتنه عراق هستند
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، «هادی العامری» رئیس ائتلاف «الفتح» شنبه شب با اشاره به تحولات جاری عراق اعلام کرد که این کشور امروز در برابر «فتنه‌ای بزرگ» قرار گرفته است.

به گزارش شبکه خبری المیادین، العامری گفت: «عراق امروز در برابر فتنه بزرگی قرار دارد و اسرائیل و آمریکا پشت آن قرار دارند».

رئیس ائتلاف الفتح عراق تاکید کرد که «افرادی در عراق هستند که می‌خواهند این کشور را به آشوب بکشانند».

شیخ «قیس الخزعلی» دبیر کل جنبش «عصائب اهل الحق» نیز روز شنبه در سخنانی به دست داشتن آمریکا و رژیم صهیونیستی در دور دوم اعتراضات عراق اشاره کرد و از آن به عنوان یک «فتنه بزرگ» تعبیر کرد.

وی گفت که آمریکا و رژیم صهیونیستی در برخی اعتراضات عراق دست دارند و آن‌ها «مسئول ریخته شدن خون معترضان هستند».

شیخ الخزعلی تاکید کرد، «این خونی که ریخته شده است، خون مظلومان است و این نشان می‌دهد بزرگترین فتنه در کشور رخ داده است» 

معترضان عراقی از ظهر جمعه گذشته، دومین دور از تظاهرات خود در اعتراض به بیکاری، فساد در بین مسئولان و شرایط نابسامان اقتصادی و معیشتی آغاز کرده‌اند. درگیری معترضان با نیرو‌های امنیتی در برخی از شهر‌های عراق مقامات عراقی را مجبور به وضع مقررات منع آمد و شد در هفت استان کرده است. هم‌اکنون استان‌های بصره، ناصریه، ذی‌قار، واسط و میسان از جمله استان‌هایی است که از امشب شاهد اعمال مقررات منع آمد‌وشد است.

روزنامه «الاخبار» لبنان با اشاره به این تظاهرات، به بررسی آن پرداخت و نوشت، در بخشی از این تظاهرات‌ها، شعار‌هایی برای استعفای دولت عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق سر داده شد؛ شعار‌هایی که از دید مسئولان امنیتی عراق دور نماند و آنان را به این نتیجه رساند که هدف از چنین شعار‌های «کودتای سیاسی» در عراق است.

روزنامه‌ای لبنانی تشریح کرد، آنچه در عراق تحت پوشش اعتراض‌های مردمی در جریان است، طرح کودتایی است که آمریکا، امارات، عربستان و طرف‌هایی در کردستان در آن نقش دارند و دو اتاق عملیات در عراق دارد
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت