ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افغانستان منطقه درقد ولایت تخار را از طالبان پس گرفت

وزارت دفاع افغانستان امروز (جمعه) اعلام کرد، منطقه درقد واقع در شمال ولایت تخار صبح امروز پس از یک عملیات دوهفته‌ای از وجود شبه نظامیان طالبان پاکسازی شد.
کد خبر: ۹۳۲۶۲۷
| |
2370 بازدید

وزارت دفاع افغانستان امروز (جمعه) اعلام کرد، منطقه درقد واقع در شمال ولایت تخار صبح امروز پس از یک عملیات دوهفته‌ای از وجود شبه نظامیان طالبان پاکسازی شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری طلوع نیوز، وزارت دفاع افغانستان در بیانیه‌ای گفت: این عملیات برای باز پس‌گیری این منطقه در تاریخ ۱۴ اکتبر (۲۲ مهرماه) آغاز شد و اوایل صبح امروز این منطقه به طور کامل از وجود تروریست‌ها پاکسازی شد.

در ادامه این بیانیه آمده است: در جریان این عملیات بیش از ۵۰ شبه نظامی طالبان کشته و چندین تن دیگر زخمی شدند و اجساد این شبه نظامیان پس از این درگیری همچنان بر روی زمین باقی مانده است.

این بیانیه جزییات مربوط به تلفات نیروهای امنیتی را ارائه نکرد.

طالبان نیز هنوز در رابطه با این عملیات هیچ اظهارنظری نکرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟