صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اردوغان شبه‌نظامیان مانده در منطقه امن را تهدید کرد

رئیس‌جمهوری ترکیه گفت که این کشور از حق خود برای نابودی آن دسته از شبه‌نظامیان کرد که در «منطقه امن» شمال شرقی سوریه باقی مانده‌اند استفاده خواهد کرد.
کد خبر: ۹۳۲۴۸۶
| |
4251 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایلنا به نقل از خبرگزاری رویترز، «رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهوری ترکیه، امروز -‌پنج‌شنبه- گفت که این کشور از حق خود برای نابودی آن دسته از شبه‌نظامیان کرد که در «منطقه امن» شمال شرقی سوریه باقی مانده‌اند استفاده خواهد کرد.

اردوغان عنوان کرد که اگر نیرو‌های یگان‌های مدافع خلق از منطقه مورد توافق میان آنکارا و مسکو خارج نشوند، ترکیه برنامه‌های خود برای حمله به آنان را به کار می‌بندد. وی همچنین از رهبران جهانی به‌خاطر دیدار با فرمانده‌های یگان‌های مدافع خلق انتقاد کرد و گفت که چنین اقدام‌هایی جلوی تلاش‌ها برای مبارزه با تروریسم را می‌گیرد.

این در حالی است که مارک اسپر»، رئیس پنتاگون، امروز از عملیات «غیرمجاز» ترکیه در شمال شرقی سوریه انتقاد کرد و گفت که این اقدام آنکارا، فرآیند شکل‌گرفته برای نابودی گروهک تروریستی داعش را زیر سؤال می‌برد.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار