صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

صدور حکم بازداشت خلیفه حفتر در لیبی

کد خبر: ۹۳۱۸۵۵
| |
4729 بازدید
صدور حکم بازداشت خلیفه حفتر در لیبی

دادستان کل نظامی دولت وفاق ملی لیبی حکم بازداشت خلیفه حفتر را به اتهام قتل و ربودن غیر نظامیان صادر کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان از تلویزیون الجزیره، دادستان کل نظامی دولت وفاق ملی لیبی حکم بازداشت خلیفه حفتر را به اتهام قتل و ربودن غیر نظامیان صادر کرد.

خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای شرق لیبی است که از فروردین گذشته در عملیاتی نظامی علیه پایتخت، تلاش می‌کند طرابلس را اشغال کند. طرابلس تحت کنترل دولت «وفاق ملی» لیبی است که سازمان ملل آن را نماینده لیبی می‌داند.

نیروهای حفتر از حدود شش ماه پیش حملات خود به طرابلس را برای نفوذ به این شهر آغاز کرده‌اند اما با وجود برخورداری از حمایت‌های تسلیحاتی و مالی امارات، عربستان و مصر هنوز موفق نشده‌اند به این شهر نفوذ کنند. لیبی از زمان سقوط «معمر القذافی» رهبر سابق این کشور در اواخر سال ۲۰۱۱، از دودستگی شدید در نهادهای دولتی در شرق و غرب این کشور رنج می‌برد و دو دولت یکی در غرب به ریاست «فائز السراج» وجود دارد که در سطح بین‌الملل به رسمیت شناخته شده و دیگری دولت شرق لیبی و مجلس نمایندگان آن که خلیفه حفتر، فرمانده ارتش شرق لیبی نیز به آن وابسته است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار