صدورسند بیش از ۵۲هزار خودرو از ابتدای شهریور تاکنون

کد خبر: ۹۳۱۷۲۹
| |
3916 بازدید

شركت ايران خودرو تحویل خودروی مشتریان را مطابق با تعداد خودروهای تولید شده در روز انجام می دهد.

پايگاه اطلاع رساني گروه صنعتي ايران خودرو، دراطلاعيه اي عنوان كرده است: تمامی خودروهائی كه از ابتدای سال تولید شده اند به نام مشتریان فاكتور شده است و هیچ دلیلی برای دپو كردن خودروهای تولید شده در پاركینگ وجود ندارد از طرفی سند خودروهاي توليدي مطابق ضوابط موجود و طبق توليد روزانه درحال صادر شدن است و افزايش قيمت برخي محصولات ايران خودرو در بازار بنا به دلايلی به غير از فاكتور صورت گرفته است.

صدورسند بیش از ۵۲هزار خودرو از ابتدای شهریور تاکنون

در این اطلاعیه ضمن رد شایعات مبنی بر عدم صدور فاکتور برخی از خودرو‌ها با هدف بالا رفتن قیمت بازار، تاکید شده است، قیمت برخی از خودرو‌های تولیدی خودروسازان در بازار در روز‌های اخیر افزایش جزئی را تجربه کرده است که بررسی میدانی کارشناسان نشان می‌دهد جو روانی ایجاد شده توسط سودجویان و واسطه گران سبب افزایش ۲ تا ۲.۵ درصدی قیمت محصولات خودروسازان در بازار شده است و هدف سودجویان از اشاعه شایعات اینچنینی بالا بردن قیمت خودرو‌ها در بازار و کسب سود بیشتر است.

البته شركت ایران خودرو برای مقابله با پدیده گرانی خودرو در بازار برنامه هایی را از قبیل افزایش میزان تولید، تداوم فروش تنظیم بازار و ... در دست اقدام دارد كه با مهیا شدن شرایط اجرا و بكار بستن برنامه های مذكور قطعا از التهاب قیمت ها در بازار كاسته خواهد شد.

برمبنای این گزارش، شرکت ایران خودرو از ابتدای شهریور تا ۲۸ مهر ماه جاری سند بیش از ۵۲ هزار دستگاه خودرو را صادر نموده و این خودرو‌ها را تحویل مشتریان داده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت