میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نیرو‌های زرهی ارتش سوریه عازم شرق فرات شدند

منابع سوری از حرکت نیرو‌های زرهی ارتش سوریه به سوی شرق فرات برای استقرار در حومه حسکه خبر دادند.
کد خبر: ۹۳۱۵۳۸
| |
4659 بازدید
نیرو‌های زرهی ارتش سوریه عازم شرق فرات شدند
به گزارش تابناک به نقل از مهر، یک منبع محلی سوری به اسپوتنیک اعلام کرد که نیرو‌های زرهی ارتش سوریه عازم شرق فرات شده تا در حومه حسکه مستقر شوند.

این منبع بیان کرد: نیرو‌های زرهی ارتش سوریه در راه شرق فرات در حومه حسکه در شمال سوریه است تا در آنجا مستقر شوند. این نیرو‌ها مرکب از سه تیپ زرهی هستند.

از سوی دیگر سانا گزارش داد: نیرو‌ها و مزدوران متجاوز ترکیه به تجاوز خود به خاک سوریه ادامه دادند و شهر راس العین واقع در حومه شمالی حسکه را اشغال کردند.

خبرنگار سانا در حسکه گزارش داد: نیرو‌های متجاوز ترکیه با همکاری با گروهک‌های تروریستی با ادامه تجاوز خود به خاک سوریه، شهرک راس العین در حومه شمالی غربی حسکه را پس از محاصره آن، اشغال کردند.

خبرنگار توضیح داد: نیرو‌های ترکیه ساختمان‌های مسکونی و زیرساخت‌ها در راس العین را هدف قرار دادند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات