برداشت پیاز در مزارع زنجان

منطقه زنجانرود یکی از قطب‌های تولید پیاز در زنجان است که علاوه بر تامین نیاز استان محصول تولیدی به شهر‌های همجوار نیز ارسال می‌شود.
کد خبر: ۹۳۱۵۳۴
| |
17884 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، کشاورزان زنجانرودی از ابتدای مهرماه در حال برداشت محصول پیاز هستند و برداشت این محصول همچنان تا اواسط آبان ادامه می‌یابد.

کشاورزان منطقه زنجانرود از عمده تولیدکنندگان محصول پیاز در استان هستند و بیشتر ارقام فلات زرگان، زرجان، محلی و والنسیا را کشت می‌کنند که علاوه بر تامین نیاز استان، محصول تولیدی به استان‌های همجوار نیز ارسال می‌شود.

متوسط برداشت این محصول در هر هکتار ۵۰ تن است، اما چند سالی است که برخی از کشاورزان این منطقه اقدام به کشت نشا از پیش آماده شده پیاز در زمین‌های زراعی می‌کنند، با این اقدام موجب افزایش تولید در واحد سطح، کاهش هزینه تولید از جمله کود، سم و صرفه‌جویی در میزان آب و کوتاه کردن زمان آبیاری می‌شود و تناژ محصول تولیدی را نیز از ۵۰ تن به ۸۰ تن افزایش می‌دهند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مکانیزم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت