منطقه زنجانرود یکی از قطب‌های تولید پیاز در زنجان است که علاوه بر تامین نیاز استان محصول تولیدی به شهر‌های همجوار نیز ارسال می‌شود.
کد خبر: ۹۳۱۵۳۴
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۰۲:۵۰ 21 October 2019

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، کشاورزان زنجانرودی از ابتدای مهرماه در حال برداشت محصول پیاز هستند و برداشت این محصول همچنان تا اواسط آبان ادامه می‌یابد.

کشاورزان منطقه زنجانرود از عمده تولیدکنندگان محصول پیاز در استان هستند و بیشتر ارقام فلات زرگان، زرجان، محلی و والنسیا را کشت می‌کنند که علاوه بر تامین نیاز استان، محصول تولیدی به استان‌های همجوار نیز ارسال می‌شود.

متوسط برداشت این محصول در هر هکتار ۵۰ تن است، اما چند سالی است که برخی از کشاورزان این منطقه اقدام به کشت نشا از پیش آماده شده پیاز در زمین‌های زراعی می‌کنند، با این اقدام موجب افزایش تولید در واحد سطح، کاهش هزینه تولید از جمله کود، سم و صرفه‌جویی در میزان آب و کوتاه کردن زمان آبیاری می‌شود و تناژ محصول تولیدی را نیز از ۵۰ تن به ۸۰ تن افزایش می‌دهند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
برچسب منتخب
رسول دانیال زاده قیمت بنزین حسن حیدری آنفولانزا غزه بولیوی اعتراضات کویت فردو خانه پدری آلودگی هوا
آخرین اخبار