میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نخست وزیر عراق: اعتراضات اخیر نظم خواب مرا به هم زد

نخست وزیر عراق تاکید کرد، تظاهرات‌های نقاط مختلف کشورش نظم خواب او را به هم زده است.
کد خبر: ۹۲۹۰۵۳
| |
5044 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، حمزه مصطفی، مدیر دفتر روزنامه الشرق الاوسط در بغداد در مقدمه گفت‌وگویی که میان عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق و اصحاب رسانه اخیرا انجام گرفت نوشت، عادل عبدالمهدی تاکید کرد، تظاهرات‌هایی که عراق شاهدش بود نظم خواب او را به هم زد.

این خبرنگار می‌گوید: من به او گفتم طبق آنچه در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده شما معروف هستید به اینکه راس ساعت ۹ شب می‌خوابید اکنون ساعت ۹ و نیم است ما همچنان در حال صحبت هستیم.

وی ادامه داد: به عبدالمهدی گفتم، آیا این تبلیغ رسانه‌ای است یا قولی که به ما برای مصاحبه داده بودید؟ عبدالمهدی لبخند زد و گفت: درست است من ساعت ۹ شب می‌خوابم و سه و نیم صبح برمی‌خیزم و روزم را بعد از نماز صبح شروع می‌کنم.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت