استقرار هواپیماهای بدون سرنشین ارتش در مرزها

کد خبر: ۹۲۸۰۴۶
| |
6253 بازدید

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران از پایش و کنترل مرزها با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین ارتش برای اربعین خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، امیر دریادار حبیب الله سیاری عصر شنبه در بازدید از پایانه مرزی مهران اظهار داشت: تمام مرز را نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران با روش های مختلف پایش و رصد می کنند.

وی افزود: علاوه بر این، ارتش جمهوری اسلامی ایران با هواپیماهای بدون سرنشین مرزها را پایش و کنترل می کند.

وی تصریح کرد: برای ایام اربعین توجه بیشتری از سوی ارتش به مرزهای می شود، افزود: علاوه بر بحث تامین امنیت، اتش در بخش های مختلف از جمله راه انداری موکب، بیمارستان صحرایی و...به زائران اربعین خدمات رسانی می کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت