صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

تلاش وزیر انرژی عربستان برای عادی جلوه دادن اوضاع نفتی این کشور

وزیر انرژی عربستان تلاش کرد با طرح ادعاهایی، اوضاع را در پالایشگاه های مربوط به آرامکو عادی جلوه دهد.
کد خبر: ۹۲۷۵۰۵
| |
2278 بازدید

وزیر انرژی عربستان تلاش کرد با طرح ادعاهایی، اوضاع را در پالایشگاه های مربوط به آرامکو عادی جلوه دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، عبدالعزیز بن سلمان وزیر انرژی عربستان در سخنان خود در نشست انرژی مسکو مدعی شد که عربستان صفحه حملات آرامکو را بسته است.

وی افزود: در حال حاضر چالشهای دیگری مانند عرضه سهام آرامکو پیش روی ما قرار دارد.

وزیر انرژی عربستان مدعی شد: ریاض توانست به سطح تولید خود قبل از حملات آرامکو بازگردد و قدرت تولیدی کنونی عربستان به ۱۱.۳ میلیون بشکه در روز می رسد.

این در حالیست که کارشناسان و تحلیل گران اعلام کرده بودند که حملات موفقیت آمیز یمنی ها علیه ۲ پالایشگاه مهم شرکت آرامکو در عربستان باعث شده تا بازسازی آنها و به وجود آمدن تعادل در تولید نفت عربستان به ماهها زمان نیاز پیدا کند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات