تعلیق پرستاری که انگشت نوزاد شهریاری را برید

کد خبر: ۹۲۶۶۲۶
| |
7581 بازدید

رییس بیمارستان محل حادثه در شهریار از تعلیق پرستاری که انگشت نوزاد شهریاری را برید، خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، محمود کرباس فروشان بعد از ظهر یکشنبه در خصوص وضعیت نوزاد شهریاری که انگشت وی قطع شده است، گفت: این بریدگی سهوی و بر اثر اضطراب پرستار در پی سر و صدای والدین نوزاد بوده و سطحی است.

وی با بیان این که این بریدگی در اثر بازکردن چسب دور دست نوزاد برای ترخیص ایجاد شده است، گفت: این نوزاد بلافاصله در بخش مراقبت های ویژه بستری شد و والدین نوزاد با اعلام موافقت کتبی خود برای خروج فرزندشان از بخش مراقبت های ویژه و انتقال به منزل پزشکان و پرستاران را مجبور به بازکردن چسب دوردست نوزاد و قطع کردن جریان سرم کردند.

رییس بیمارستان محل حادثه در شهریار از تعلیق پرستاری که مرتکب این حادثه شده بود، خبر داد.

بر اساس این گزارش، ظهر یکشنبه پدر یک نوزاد دختر از قطع انگشت فرزندش در یکی از بیمارستان های شهریار خبر داده بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت