مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
روش تشخیص روغن زیتون اصل
تعداد بازدید : 8959
کد خبر:۹۲۵۷۹۸
کد خبر:۹۲۵۷۹۸
30654 بازدید
ته چین؛

دستور پخت ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی یا نام اصلی مکزیکی آن «اسکیتس / Esquites» نوعی خوراکی است که اکثراً توسط فروشندگان خیابانی در مکزیک عرضه می‌شود. ادویه لازم این خوراکی که در ایران نیز محبوبیت فراوانی یافته است در اصل از نوعی گیاه بومی مکزیک و آمریکای مرکزی تهیه می‌شود و برای درست کردن آن به طول سنتی از پنیر مکزیکی یا پنیر بز استفاده می‌کنند ولی با پنیرهای دیگر و گشنیز نیز می‌توان آن را درست کرد. روش سنتی درست کردن ذرت مکزیکی را در ویدیو تابناک ببینید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟