میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

یوفا بازی با تیم‌های ایران و عربستان را ممنوع کرد

کد خبر: ۹۲۵۷۳۹
| |
21436 بازدید
یوفا بازی با تیم‌های ایران و عربستان را ممنوع کرد
یوفا در بیانیه‌ای مداخله جویانه اعلام کرد هیچ تیم ملی و باشگاهی از قاره اروپا حق بازی با تیم‌های ایران و عربستان را ندارند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در جلسه کمیته اجرایی یوفا به ریاست الکساندر شفرین درباره موضوع ممنوعیت ورود زن‌ها به ورزشگاه‌ها در بعضی از کشور‌ها تصمیم جدید گرفته شد.

بر این اساس به تمامی تیم‌های ملی و باشگاهی اروپا دستور داده شد که حق بازی در کشور‌هایی که در آن زن‌ها برای ورود به ورزشگاه با محدودیت مواجه هستند را ندارند.

از مسئولان فدراسیون فوتبال ایتالیا سال قبل به خاطر برگزاری دیدار سوپر جام این کشور بین میلان و یوونتوس در عربستان که زن‌ها با ممنوعیت ورود به ورزشگاه مواجه هستند، انتقاد شد.

در ادامه آمده است: تا جایی که می‌دانیم دو کشور به زن‌ها حق دسترسی به ورزشگاه‌ها را ندادند و ما نمی‌توانیم آن‌ها را جریمه کنیم، چون در اختیار فیفا است، ولی نمیتوان ساکت نیز بود. به همین دلیل تیم‌های تمامی ۵۵ عضو یوفا چه باشگاهی و ملی حق بازی در این کشور‌ها و بازی با تیم‌های نماینده این کشور‌ها را نخواهند داشت.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت