میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اسرائیل روز ملی عربستان را تبریک گفت

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) به عربستان سعودی به مناسبت هشتاد و نهمین روز ملی این کشور تبریک گفت.
کد خبر: ۹۲۵۵۴۶
| |
2720 بازدید
|
۱

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) به عربستان سعودی به مناسبت هشتاد و نهمین روز ملی این کشور تبریک گفت.

به گزارش ایسنا، به نقل از i24NEWS، وزارت خارجه اسرائیل از طریق توئیتی به زبان عربی، به عربستان به مناسبت روز ملی آن تبریک گفته و اعلام کرد: وزارت خارجه اسرائیل برای عربستان به مناسبت روز ملی آن آرزوی خیر و برکت در سایه امنیت و فضای صلح و همکاری و حسن همجواری کرد و از خدا می‌خواهد تا تلاش‌های شما برای پیشرفت و شکوفایی به ثمر بنشیند.

روز گذشته یک وبلاگ‌نویس سعودی فیلمی را منتشر کرد که در آن، پرچم اسرائیل را در کنار پرچم عربستان بر روی خودرویش گذاشته بود و در مناطق مختلف ریاض حرکت می‌کرد.

وی قلب‌هایی را در بین دو پرچم اسرائیل و عربستان برای بیان "محبت میان دو طرف" قرار داد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۲
رژیم خونخوار صهیونیستی و رژیم خونخوار عربستان سعودی دو روی یک سکه هستند.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت