صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مجوز حرفه ای پرسپولیس، گیر تسویه با گلر برزیلی

در صورتی که توافق بین پرسپولیس و این بازیکن برزیلی نهایی شود باید توافق‌نامه کتبی به دبیرخانه کمیته صدور مجوز حرفه‌ای ارائه شود و تا پایان هفته بیشتر برای انجام این کار زمان وجود ندارد. نیلسون از پرسپولیس ۹۵ هزار دلار طلب دارد.
کد خبر: ۹۲۴۱۷۵
| |
2859 بازدید

مسئولان باشگاه پرسپولیس برای گرفتن مجوز حرفه‌ای باید توافق‌نامه کتبی با بازیکن اسبق خود را ارائه دهند.

به گزارش تابناک ورزشی، محمدحسن انصاری‌فرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در هفته‌های اخیر تلاش کرد تا بتواند رضایت طلبکارانی که حکم قطعی علیه این باشگاه دارند را بگیرد و پس از رایزنی‌های مختلف موفق شد با عمده طلبکاران تسویه یا توافق کند، اما در این بین وضعیت نیلسون کوریا دروازه‌بان برزیلی و اسبق پرسپولیس هنوز مشخص نشده است.

مسئولان باشگاه پرسپولیس در مذاکرات متعددی که با این بازیکن و مدیر برنامه‌هایش داشتند تا حد زیادی توانستند با او توافق کنند، اما هنوز این توافق به صورت مکتوب انجام نشده است.

در صورتی که توافق بین پرسپولیس و این بازیکن برزیلی نهایی شود باید توافق‌نامه کتبی به دبیرخانه کمیته صدور مجوز حرفه‌ای ارائه شود و تا پایان هفته بیشتر برای انجام این کار زمان وجود ندارد. نیلسون از پرسپولیس ۹۵ هزار دلار طلب دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات