ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آمریکا دوباره علیه کره شمالی تحریم وضع کرد

کد خبر: ۹۲۳۵۴۹
| |
4309 بازدید
وزارت خزانه‌داری آمریکا سه شرکت را در کره شمالی هدف تحریم‌های جدید خود قرا داد.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، در حالی که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا چندین بار مدعی شده بود روابط بسیار خوبی با رهبر کره شمالی دارد و از وضع تحریم‌های جدید علیه این کشور جلوگیری کرده، وزارت خزانه‌داری آمریکا روز جمعه طی بیانیه‌ای از تحریم سه شرکت مستقر در کره شمالی خبر داد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه خود اعلام کرد این سه شرکت و همچنین یک فرد اوگاندایی مرتبط با آن‌ها به دلیل «به فعالیت‌های تهدیدکننده امنیت سایبری و تلاش برای حمله سایبری به زیرساخت‌های حیاتی در دیگر کشورها» در فهرست تحریم‌های دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (اوفک) قرار گرفته‌اند.

تحریم‌های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه کره شمالی در حالی اعلام می‌شود که روز گذشته دونالد ترامپ اظهاراتی از احتمال دیدار دوباره با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در سال جاری میلادی خبر داده بود.

دونالد ترامپ و کیم جونگ اون از سال ۲۰۱۸ سه بار دیدار با یکدیگر دیدار کرده‌اند، اما این ملاقات‌ها به نتیجه‌ای منتهی نشده و در ماه‌های اخیر کره شمالی بار دیگر آزمایش‌های موشکی خود را از سر گرفته است.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟