سان: طارمی کابوس مدافع سابق لیورپول شد

کد خبر: ۹۲۱۴۹۳
| |
3975 بازدید

درخشش مهاجم ایرانی ریوآوه در گرفتن پنالتی به رسانه‌های انگلیس نیز کشیده شد.

به گزارش تابناک ورزشی، امروز نشریه «سان» انگلیس به اتفاق جالب و نادر در لیگ پرتغال پرداخت که ایفاگر اصلی این اتفاق مهدی طارمی، مهاجم ملی پوش ایران بود.

دو روز پیش در دیداری حساس اسپورتینگ با ریوآوه در لیگ پرتغال بازی داشت که این دیدار در نهایت با زیرکی طارمی با نتیجه ۳ بر ۲ به نفع ریوآوه به پایان رسید. طارمی در این بازی ۳ بار پنالتی گرفت تا تیمش برنده بازی شود. نشریه انگلیسی از ناحیه دیگر به این موضوع پرداخت و نوشت: سباستین کوتس، مدافع سابق لیورپول و کنونی اسپورتینگ ۳ بار به دام مهاجم ایرانی افتاد و ۳ بار پنالتی داد و شبی کابوس وار برای او بود. چون ۳ بار پنالتی داد، اخراج شد و تیمش بازی را باخت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت