جنگ سوریه به روایت یک مستند

مستند «ماجرای شام» به کارگردانی محمد الحوزانی و تهیه‌کنندگی سید حسام رضوی یکشنبه (۱۰ شهریور ماه) ساعت ۲۲:۱۵ دقیقه بر روی آنتن شبکه پنج سیما می رود.
کد خبر: ۹۲۱۳۸۰
| |
3072 بازدید

مستند «ماجرای شام» به کارگردانی محمد الحوزانی و تهیه‌کنندگی سید حسام رضوی یکشنبه (۱۰ شهریور ماه) ساعت ۲۲:۱۵ دقیقه بر روی آنتن شبکه پنج سیما می رود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شبکه پنج، سید حسام رضوی ـ تهیه کننده مستند «ماجرای شام» ـ در توضیح بیشتر گفت: این مستند در ۱۲ قسمت ۲۵ دقیقه‌ای محصول کشور سوریه و ایران است.

وی با بیان اینکه «ماجرای شام» به تحلیل و واکاوی جنگ سوریه و چرایی آن می‌پردازد، تاکید کرد: این مستند به بررسی پشت پرده وقایع و اتفاقات کشور سوریه می پردازد، این که کدام کشورهای خارجی وارد این ماجرا شدند و اینکه چگونه درخواست‌های مردم سوریه تبدیل به منازعات نظامی شد.

مستند «ماجرای شام» در ایام ماه محرم هر شب ساعت ۲۲:۱۵ پخش و تکرار آن روز بعد ۱۱:۳۰ خواهد بود. این مستند با همکاری تامین برنامه، خبرگزاری تسنیم و روابط عمومی شبکه پنج تهیه و تولید شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت