کیلور ناواس به پاری سن ژرمن پیوست

کیلور ناواس، پایتخت اسپانیا را به مقصد پاریس ترک خواهد کرد. ناواس دیشب این موضوع را به زیدان و باشگاه اعلام کرده و حالا منتظر توافق رئال مادرید با پاری سن ژرمن است.
کد خبر: ۹۲۰۸۱۵
| |
6226 بازدید

دروازه بان کاستاریکایی رئال مادرید، فوتبالش را در فرانسه ادامه خواهد داد.

به گزارش تابناک ورزشی، کیلور ناواس و پاری سن ژرمن بر سر قراردادی ۳ ساله به توافق رسیده اند. دروازه بان ۳۲ ساله باشگاه رئال مادرید و تیم ملی کاستاریکا، نمی‌خواهد یک فصل دیگر را به عنوان ذخیره تیبو کورتوا پشت سر بگذارد.

بعد از اعلام رسانه‌های کاستاریکایی، ال چیرینگیتو، آ. اس و اوندا سرو تایید کردند که کیلور ناواس، پایتخت اسپانیا را به مقصد پاریس ترک خواهد کرد. ناواس دیشب این موضوع را به زیدان و باشگاه اعلام کرده و حالا منتظر توافق رئال مادرید با پاری سن ژرمن است. رئال مادرید برای این انتقال پول نمی‌خواهد و به همتای فرانسوی پیام فرستاده که آلفونس آرئولا را به اسپانیا بفرستد. کیلور ناواس که در رئال مادرید، فاتح یک لالیگا و ۳ لیگ قهرمانان شد، در پاریس قرار است با افزایش دستمزد روبرو شود.

Image result for ‫ناواس‬‎

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت