کلیسای باستانی فیلادلفیا دچار حریق شد

کد خبر: ۹۲۰۵۹۹
| |
5424 بازدید

کلیسای «گریتر بابل» فیلادلفیا آمریکا با قدمت ۱۱۵ ساله بامداد چهارشنبه دچار حریق شد که به دنبال گسترده بودن سطح آتش سوزی، هر لحظه احتمال فروریختن این کلیسا وجود دارد.

به گزارش «تابناک» به نقل از شبکه سی بی اس، در پی این حادثه آتش نشانان به محل آتش سوزی اعزام شده و هم اکنون بیشترین نگرانی تیم آتش نشانی در مورد احتمال فرو ریختن این کلیسای باستانی است.

کلیسای باستانی فیلادلفیا دچار حریق شد

آدام تیل کمیسر آتش نشانی فیلادلفیا گفت که حدود ۱۰۰ آتش نشان در حال مقابله با این حریق هستند.

تیل افزود: ما نگران فروریختن کلیسا هستیم؛ زیرا قسمت هایی از ساختمان ریزش کرده و بخش هایی از ساختمان را نیز که (به خیابان) فرو ریخته بود خراب کردیم.

مسؤولان آتش نشانی از ساکنان محلی خواستند؛ تا زمانی که آتش سوزی به طور کامل مهار نشده از تردد در منطقه خودداری کنند. چندین ساختمان مجاور کلیسا نیز ممکن است نیاز به تخلیه داشته باشند.

‌شبکه سی بی اس افزود: از این حادثه تا کنون تلفات جانی گزارش نشده اما یک فرد ناشناس به بیمارستان منتقل شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت