صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
سوژه

ماجرای مترجم استراماچونی؛ بخاطر مدیررسانه خط خورد!

طبق قانون استقلال با محدودیت نفرات روی نیمکت روبرو است و از میان مدیررسانه‌ای و مترجم، یک نفر می‌توانست روی نیمکت بنشیند که تصمیم مسئولان باشگاه، حضور محمدنوری فر، مدیررسانه‌ای استقلال روی نیمکت این تیم بود.
کد خبر: ۹۱۹۶۸۰
| |
4818 بازدید

دلیل عصبانیت سرمربی ایتالیایی استقلال در پایان نخستین دیدار تیمش که با باخت همراه بود، مشخص شد.

به گزارش تابناک ورزشی، اولین دیدار استقلال در لیگ برتر علاوه بر اینکه با شکست آبی پوشان همراه شد، حواشی زیادی هم به همراه داشت. سرمربی استقلال پس از پایان بازی نسبت به عدم حضور مترجم روی نیمکت تیم اعتراض شدیدی داشت و این موضوع را به زرینچه منتقل کرد.

طبق قانون استقلال با محدودیت نفرات روی نیمکت روبرو است و از میان مدیررسانه‌ای و مترجم، یک نفر می‌توانست روی نیمکت بنشیند که تصمیم مسئولان باشگاه، حضور محمدنوری فر، مدیررسانه‌ای استقلال روی نیمکت این تیم بود. این در حالی است که استراماچونی اعلام کرده، حضور مدیررسانه‌ای روی نیمکت هیچگونه کمکی به او نمی‌کند.

ماجرای مترجم استراماچونی:بخاطر مدیررسانه خط خورد!

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات