صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ركوردشكني مردم در راهيان نور

کد خبر: ۹۱۹۲۷
| |
2500 بازدید
جنوب گرم و صميمي ايران و مناطق عملياتي 8 سال دوران دفاع مقدس امسال، حال و هواي ديگري داشت. حضور گسترده مردم و ركوردشكني استقبال خودجوش و مردمي از كاروان‌هاي راهيان نور در كنار حضور پر بركت رهبر معظم انقلاب در ميان زائران، از مهم‌ترين ويژگي‌هاي نوروز 89 در خاك گرم جنوب بود.

به گزارش جام جم، 11 فروردين زماني بود كه حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، رهبر انقلاب با حضور در محل يادمان عمليات غرورآفرين فتح‌المبين در منطقه عملياتي دشت‌عباس، ياد و خاطره رشادت‌ها و دلاورمردي‌هاي رزمندگان غيور اسلام در اين عمليات ظفرمند را گرامي داشتند؛ عملياتي كه در سال 1361 انجام شد و به دليل بركناري بني‌صدر و اين كه نخستين عملياتي بود كه با وحدت سپاه و ارتش به صورت مشترك برگزار مي‌شد، اهميتي خاص داشت.

از سوي ديگر سردار يعقوب سليماني، فرمانده سازمان اردويي راهيان نور با اشاره به حضور رهبر انقلاب در جمع زائران سرزمين‌هاي نور به خبرنگار ما گفت: رهبر معظم انقلاب نسبت به امور راهيان نور حساسيت ويژه‌اي دارند و حتي جزئيات آن را پيگيري مي‌كنند و خوشبختانه پس از حضور در مناطق عملياتي و بازديد از فعاليت‌هاي انجام شده، ابراز خرسندي كردند.

او همچنين استقبال مردمي را بسيار خوب ارزيابي كرد و ادامه داد: كاروان‌هاي راهيان نور تا پنجم ارديبهشت ادامه خواهند داشت؛ اما براساس آخرين جمع‌بندي كه بنده و همكارانم داشتيم، تاكنون بيش از يك ميليون و 450 هزار نفر در مناطق عملياتي حضور يافته‌اند كه قطعا اين آمار تا ارديبهشت ماه، رشد فراواني خواهد داشت.

سردار سليماني همچنين به افزايش صددرصدي حضور دانشجويان اشاره كرد و گفت: امسال در ارتباط با حضور دانشجويان، استقبالي بي‌نظير داشتيم و همچنين بيش از 4000 نفر از استادان دانشگاه‌ها نيز دانشجويان را همراهي مي‌كردند كه اين رقم در سال گذشته يكهزار نفر بود.

فرمانده سازمان اردويي راهيان نور افزود: حدود 70 درصد از كساني كه از مناطق عملياتي بازديد كردند، تا به حال در اردوهاي راهيان نور حضور نداشتند و به نوعي بار اولي بودند كه با توجه به شعار و رويكردي كه ما داشتيم، نشانگر هدفمند شدن اعزام‌هاست.

او به استقبال زائران از ديگر كشورها هم اشاره كرد و گفت: امسال براي نخستين بار دانش‌‌آموزان لبناني در 3 سطح ابتدايي، راهنمايي و عالي و به صورت منسجم و برنامه‌ريزي شده در جمع زائران ايراني حضور يافتند و استقبال طلاب خارجي نيز نسبت به سال‌هاي گذشته بسيار خوب بود و به عنوان مثال روز گذشته يك كاروان شامل 270 نفر از طلاب خارجي به مناطق عملياتي آمدند و در مجموع از 55 كشور جهان زائر داشتيم.

سردار سليماني در پايان با تاكيد بر اين كه راهيان نور، سنتي فرهنگي شده است، گفت: راهيان نور به صورت مقطعي نخواهد بود و پس از ارديبهشت ماه و با پايان حضور زائران در مناطق جنوب اردوهاي غرب كشور شامل استان‌هاي آذربايجان، كردستان و كرمانشاه آغاز مي‌شود كه قطعا آمار حضور مردم ركوردي بي‌سابقه را ثبت خواهد كرد؛ چراكه سال گذشته به دليل مسائل پس از انتخابات، خيلي فرصت برپايي منسجم اين اردوها در غرب كشور فراهم نشد.

مردم عزيز كشورمان كه در ايام نوروز در جمع راهيان نور حضور يافتند، همچنين مي‌توانند عكس‌ها، فيلم‌ها، سروده‌ها، دلنوشته، يادداشت‌ها و به طور كل رهآورد خود از اين سفر معنوي را براي شركت در هشتمين دوره جشنواره «رهاورد سرزمين نور» به دبيرخانه اين جشنواره بزرگ مردمي ارسال كنند و براي اطلاعات بيشتر به نشاني اينترنتي www.koolebar.ir مراجعه كنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار