ته چین؛

طرز تهیه دسر سیب‌زمینی شیرین ژاپنی

کد خبر: ۹۱۸۵۳۹
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 19 August 2019
تعداد بازدید : 1084

مواد لازم:
سه عدد سیب زمینی شیرین ژاپنی (وزن کلی 800 گرم)
دو قاشق غذاخوری کره بدون نمک (30 گرم)
پنج قاشق غذاخوری شکر (66گرم)
دو عدد زرده تخم‌مرغ
یک سوم پیمانه خامه پرچرب (75 میلی‌لیتر)
نصف قاشق چای‌خوری وانیل
یک عدد زرده تخم‌مرغ
نصف قاشق چای‌خوری دانه‌های کنجد سیاه (بو داده شده)

بازدید 7849
از سیب‌زمینی شیرین ژاپنی یا ساتسومایمو همانطور که از نامش پیدا است نوعی سیب‌زمینی شیرین است که برای پخت انواع غذاها و دسرهای مختلف استفاده می‌شود. در این ویدیو می‌توانید با روش تهیه یک دسر ژاپنی کلاسیک با استفاده از این نوع سیب‌زمینی آشنا شوید.
اشتراک گذاری