تعداد بازدید : 1340
کد خبر:۹۱۷۹۸۰
کد خبر:۹۱۷۹۸۰
7518 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ | ۱۳۹۸/۰۵/۲۶
17 August 2019
ته چین؛

تکنیک برش استیک برای سرو

بریدن استیک می‌تواند تاثیر زیادی روی کیفیت نهایی استیک داشته باشد. وقتی رگه‌های گوشت برش می‌خورند و کوتاه‌تر می‌شوند جویدن آن‌ها راحت‌تر است. این باعث می‌شود گوشت نرم‌تر شده و لذت خوردن استیک بیشتر شود. در این ویدیو با روش درست بریدن استیک آشنا شوید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.