تصاویر پیتزای مورچه که پرطرفدار شد!
تعداد بازدید : 1341
کد خبر:۹۱۷۹۸۰
کد خبر:۹۱۷۹۸۰
7739 بازدید
ته چین؛

تکنیک برش استیک برای سرو

بریدن استیک می‌تواند تاثیر زیادی روی کیفیت نهایی استیک داشته باشد. وقتی رگه‌های گوشت برش می‌خورند و کوتاه‌تر می‌شوند جویدن آن‌ها راحت‌تر است. این باعث می‌شود گوشت نرم‌تر شده و لذت خوردن استیک بیشتر شود. در این ویدیو با روش درست بریدن استیک آشنا شوید.
گزارش خطا
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟