صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هشدار حماس درباره هتک حرمت مسجدالأقصی

کد خبر: ۹۱۷۵۰۳
| |
4663 بازدید
جنبش حماس به رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان این رژیم اشغالگر درباره هتک حرمت به مسجدالأقصی هشدار داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که مسجدالأقصی خط قرمز است و ملت فلسطین هرگز در حفاظت از آن کوتاهی به خرج نخواهند داد.

در این بیانیه آمده است: جنون رژیم اشغالگر صهیونیستی و تندرو‌های این رژیم که خواهان هتک حرمت به مسجدالأقصی هستند وبال گردن آن‌ها خواهد شد و آن‌ها مسئول این تجاوز آشکار که سبب انفجار اوضاع خواهد شد هستند.

حماس افزود: ملت فلسطین بار دیگر پایبندی خود به مسجدالأقصی و آمادگی کامل برای دفاع از حرمت آن و ابطال نقشه‌های رژیم صهیونیستی برای یهودی سازی و تقسیم زمانی و مکانی این مسجد را ثابت کرد.

در این بیانیه آمده است که مسجدالأقصی خط قرمز است و ما هرگز اجازه نخواهیم داد که رژیم اشغالگر صهیونیستی و شهرک نشینان این رژیم به حملات خود به مسجد ادامه دهند.

جنبش حماس از اقشار مختلف ملت فلسطین خواست که برای حمایت از ساکنان قدس اشغالی در نبرد‌شان علیه رژیم اشغالگر و شهرک نشینان این رژیم متحد شوند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار