ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سامانه ضد موشکی «گنبد آهنین» سرطان‌زا است

کد خبر: ۹۱۶۰۷۶
| |
9697 بازدید
سامانه ضد موشکی «گنبد آهنین» سرطان‌زا است

تلویزیون رژیم صهیونیستی از سرطان زا بودن سامانه دفاعی گنبد آهنین خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از روسیا الیوم، شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی از سرطان زا بودن سامانه دفاعی گنبد آهنین خبر داد.

این شبکه گزارش داد که شماری از نظامیان یگان پدافندهوایی ارتش این رژیم که بسیاری از آن ها در سامانه ضد موشکی گنبد آهنین خدمت می کنند، به بیماری سرطان مبتلا شده اند.

بر اساس این گزارش، تاکنون ۳۰ سرباز که بیشتر آن ها در سامانه گنبد آهنین خدمت می کنند به بیماری سرطان مبتلا شدند.

این گزارش می افزاید، آمار بالای مبتلایان به سرطان در یگان پدافند هوایی ارتش رژیم صهیونیستی مقام های رژیم را بر آن داشته تا در خصوص ارتباط احتمالی فعالیت آن ها در این واحد با بیماری سرطان تحقیق کنند.

گنبد آهنین یک سامانه پدافند هوایی متحرک است که توسط شرکت رافائل رژیم صهیونیستی طراحی شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا