صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سال بد برای دانه درشت بانفوذ

به گزارش اداره كل روابط عمومي قوه قضائيه، آيت الله صادق آملي لاريجاني رئيس اين قوه در ديدار‌هاي جداگانه روز پنجشنبه خود با مراجع تقليد در قم با تأكيد بر تقويت تعامل قوه قضائيه با حوزه‌هاي علميه، ترغيب مراجع عظام به حضور فعال و گسترده فضلا بويژه فضلاي حوزه در دستگاه قضائي را موجب تقويت و تحكيم بيشتر اركان اين دستگاه‌ دانست.
کد خبر: ۹۱۵۳۱
| |
15556 بازدید

رئيس قوه قضائيه در ديدار با مراجع عظام تقليد حفظ استقلال و نفوذ ناپذيري دستگاه قضايي را ضرورتي انكارناپذير برشمرد و افزود: همگان بايد بدانند كه دستگاه قضايي ضابط كسي نيست و قطعا بر حسب قانون رفتار خواهد كرد و در برخورد با متهمان بويژه دانه درشت‌هاي اقتصادي و پرنفوذ هيچ حريم امني براي آنان قايل نيست.

به گزارش اداره كل روابط عمومي قوه قضائيه، آيت الله صادق آملي لاريجاني رئيس اين قوه در ديدار‌هاي جداگانه روز پنجشنبه خود با مراجع تقليد در قم با تأكيد بر تقويت تعامل قوه قضائيه با حوزه‌هاي علميه، ترغيب مراجع عظام به حضور فعال و گسترده فضلا بويژه فضلاي حوزه در دستگاه قضائي را موجب تقويت و تحكيم بيشتر اركان اين دستگاه‌ دانست.

رئيس قوه قضائيه به صورت جداگانه با حضرات آيات عظام مكارم شيرازي، صافي گلپايگاني، شيبري زنجاني، نوري همداني، سبحاني و جوادي آملي ملاقات و گفتگو كرد.

آيت الله لاريجاني در اين ديدارها با تأكيد بر ضرورت استفاده از نيروهاي نخبه و كارآمد خصوصا فضلاي حوزه علميه خواستار كمك بيشتر مراجع تقليد و ترغيب فضلاي حوزه حوزه از سوي مراجع عظام به حضور فعال در دستگاه قضايي شد و گفت: حوزه‌هاي علميه مي‌توانند در تقويت نيروي انساني دستگاه قضايي به قوه قضائيه كمك شاياني كنند.

رئيس قوه قضائيه يكي از اقدامات و برنامه‌هاي در دست اجراي دستگاه قضايي را توسعه بعد نظارتي ديوان عالي كشور عنوان كرد و افزود: متأسفانه تفسير مناسبي از بعد نظارتي ديوان عالي كشور نشده است و دستگاه قضايي در نظر دارد در جهت اجرايي كردن اصل 161 قانون اساسي كه تاكنون معطل مانده است ساز و كاري فراهم كند كه ديوان عالي كشور بر تمام آرا نظارت نمايد تا خداي ناكرده اين گونه تصور نشود كه با توجه به محدوديت اعمال ماده 181 آراي صادره از محاكم بدون نظارت مراجع نظارتي است.

آيت الله لاريجاني تصريح كرد: يكي از كارهايي كه در دستگاه قضايي آغاز شده و بايد گسترش يابد استفاده از فن‌آوري نوين است و تلاش ما اين است كه دسترسي مردم به دستگاه قضايي آسان شود و يكي از راه‌هاي رسيدن به اين اهداف استفاده از فن‌آوري نوين است.

رئيس قوه قضائيه حفظ استقلال و نفوذ ناپذيري دستگاه قضايي را ضرورتي انكارناپذير برشمرد و افزود: همگان بايد بدانند كه دستگاه قضايي ضابط كسي نيست و قطعا بر حسب قانون رفتار خواهد كرد و در برخورد با متهمان بويژه دانه درشت‌هاي اقتصادي و پرنفوذ هيچ حريم امني براي آنان قايل نيست.

رئيس قوه قضائيه تأكيد كرد: يكي از رويكردهاي دستگاه قضايي در كنار تقويت اركان استقلال و نفوذ ناپذيري دستگاه قضايي پرهيز از جار و جنجال‌هاي سياسي و رسانه‌اي در رسيدگي‌هاي قضايي است.

بر پايه اين گزارش هر يك از مراجع عظام تقليد با تأكيد بر ضرورت همكاري و همياري حوزه‌هاي علميه با قوه قضائيه با تقدير از اقدامات انجام شده خواستار توجه بيشتر دستگاه قضايي به مسايل و مشكلات و بهبود امور شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار