تصاویر پیتزای مورچه که پرطرفدار شد!
تعداد بازدید : 5638
کد خبر:۹۱۵۱۳۸
کد خبر:۹۱۵۱۳۸
14180 بازدید
ته چین؛

روش پخت بره رست شده در دل طبیعت

آشپزی در دل طبیعت می‌تواند تجربه‌ای دلنشین و مفرح باشد مخصوصا اگر از مواد کاملا طبیعی و ارگانیک برای آن استفاده شود. در این ویدیو یک آشپز به دل طبیعت رفته است تا تنها با استفاده از ابزارهای بدوی و مواد طبیعی یک سردنده بره را رست کند. این ویدیو شما را با تجربه آشپزی در طبیعت در کنار یک رودخانه آشنا خواهد کرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟