ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سوء قصد به جان مسی در کلوب شبانه + عکس

کد خبر: ۹۱۴۷۴۸
| |
16950 بازدید

یک فرد در کلوب شبانه قصد آسیب زدن به ستاره بارسلونا را داشت.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از آس، آرامش برای لیونل مسی که به جزیره آرام ایبیسا سفر کرده تا از آخرین روز‌های تعطیلاتش لذت ببرد، با یک حمله فرد ناشناس به پایان رسید.

مسی به همراه دوستانش به یک کلوب شبانه هتل معروفی در جزیره ایبیسا رفت تا شاهد اجرای اوسونا (خواننده پورتوریکویی) باشد. زمانی که مهاجم آرژانتینی می‌خواست از آن جا خارج شود یک مرد به سمتش رفت و قصد داشت به او آسیب برساند. یکی از حاضران از این صحنه فیلمبرداری کرد که در آن دیده می‌شود تعدادی نیروی امنیتی مسی را همراهی می‌کنند تا آن فرد از بازیکن بارسلونا فاصله بگیرد.

آنتونلا روکوتسو (همسر مسی)، دوستانش (لوییس سوارس، جوردی آلبا) و هم‌تیمی‌ سابقش (سسک فابرگاس) مسی را در این جزیره همراهی می‌کنند. هنوز دلیل این حمله مشخص نیست اما گفته می شود فرد حمله ور، حالت عادی نداشته و مست بوده است.

لیونل مسی

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار