اولیانوف: تحریم‌ها تاثیر منفی بر اجرای برجام دارد

کد خبر: ۹۱۴۵۹۵
|
۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۸ 28 July 2019
|
4263 بازدید
نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی وین اعلام کرد که طرفین در نشست کمیسیون مشترک برجام با وجود تحریم‌های آمریکا، بر تعهداتشان نسبت به برجام تاکید کردند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: نشست کمیسیون مشترک برجام در ۲۸ جولای با تمرکز بخصوصی بر روی جوانب هسته‌ای و اقتصادی توافق هسته‌ای برگزار شد. کاملا واضح است که تحریم‌های آمریکا تاثیری منفی بر روی اجرای برجام گذاشته‌اند، اما تمامی طرفین در این جلسه بر تعهدشان نسبت به برجام تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، نشست کمیسیون مشترک برجام در سطح معاونان و مدیران وزیران امور خارجه ۱+۴ در وین برگزار شد.

سیدعباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران پس از نشست فوق‌العاده کمیسیون مشترک برجام در وین تاکید کرد که جو نشست سازنده بود، مذاکرات خوبی انجام شده و طرف‌های برجام تعهدات زیادی داده‌اند.

بنا به گفته سید عباس عراقچی بررسی عملیاتی شدن کاهش تعهدات هسته‌ای از سوی کشور‌های اروپایی و توقیف نفتکشی که حامل نفت ایران در جبل الطارق بود و از منظر ایران نقض برجام است، از جمله موضوعات در دستورکار این نشست بوده است.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت