تصاویر پیتزای مورچه که پرطرفدار شد!
تعداد بازدید : 386
کد خبر:۹۱۳۶۷۱
کد خبر:۹۱۳۶۷۱
4156 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه پاناکوتای اسپرسو

پاناکوتا یکی از پرطرفدارترین دسرهای ایتالیایی است که با شیر، خامه و ژلاتین درست می‌شود و بریتل نوعی آب‌نبات است که با کارامل و میوه‌های مغز دار درست می‌شود. در این ویدیو آشپز معروف گوردن رمزی به شما آموزش می‌دهد که چگونه دسری ایتالیایی پاناکوتا را به همراه بریتل به بهترین و خوشمزه ترین شکل ممکن درست کنید.
گزارش خطا
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟