مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
طرز تهیه پیراشکی توپی
تعداد بازدید : 386
کد خبر:۹۱۳۶۷۱
کد خبر:۹۱۳۶۷۱
4232 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه پاناکوتای اسپرسو

پاناکوتا یکی از پرطرفدارترین دسرهای ایتالیایی است که با شیر، خامه و ژلاتین درست می‌شود و بریتل نوعی آب‌نبات است که با کارامل و میوه‌های مغز دار درست می‌شود. در این ویدیو آشپز معروف گوردن رمزی به شما آموزش می‌دهد که چگونه دسری ایتالیایی پاناکوتا را به همراه بریتل به بهترین و خوشمزه ترین شکل ممکن درست کنید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟