تعداد بازدید : 3135
کد خبر:۹۱۲۱۷۴
کد خبر:۹۱۲۱۷۴
14528 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ | ۱۳۹۸/۰۴/۲۶
17 July 2019
ته‌چین؛

چرا باید از سنگ پیتزا استفاده کنیم؟

اکثر پیتزاهای خانگی و حتی در رستوران‌های معمولی پیتزا را در سینی پیتزا می‌گذارند و داخل فر قرار می‌دهند تا بپزد، اما این یک پیتزای معمولی است، اگر می‌خواهید یک پیتزای خاص، ترد و خوش طعم داشته باشید، سینی را کنار بگذارید، سینی صرفاً برای گرم کردن پیتزای منجمد است، پیتزای واقعی را باید روی سنگ پیتزا پخت. در این ویدیو نحوه پخت پیتزا روی سنگ پیتزا آموزش داده می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.