میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تحریم‌های آمریکا توهین به تمام ملت لبنان است

یکی از نمایندگان پارلمانی حزب الله لبنان تحریم های اخیر آمریکا علیه مسئولان این حزب را توهین به تمام ملت لبنان توصیف کرد.
کد خبر: ۹۱۰۶۴۵
| |
1823 بازدید

یکی از نمایندگان پارلمانی حزب الله لبنان تحریم های اخیر آمریکا علیه مسئولان این حزب را توهین به تمام ملت لبنان توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، «علی فیاض» یکی از نمایندگان پارلمانی حزب الله لبنان تاکید کرد که تصمیم اخیر وزارت خزانه داری آمریکا در خصوص تحریم نمایندگان و یک مسئول امنیتی حزب الله لبنان توهین به تمام ملت این کشور و نه فقط حزب الله به شمار می رود.

فیاض از دولت و پارلمان لبنان خواست موضع رسمی در قبال تحریم های آمریکا علیه حزب الله اتخاذ کنند.

وزارت خزانه داری آمریکا برای نخستین بار نام نمایندگان وابسته به حزب الله لبنان را در لیست تحریم های خود درج کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات