تماس و گفتگوی صمیمانه نکونام با مصطفی دنیزلی

کد خبر: ۹۰۹۶۸۷
| |
5485 بازدید

سرمربی فولاد خوزستان در تماس با مصطفی دنیزلی، بازگشت او به لیگبرتر ایران را خیر مقدم گفت و برای او آرزوی موفقیت کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، جواد نکونام که گزینه سرمربیگری تراکتور بود ولی با این تیم به توافق نرسید، در تماسی تلفنی با سرمربی بزرگ ترکتوری ها که روزگاری مربی خود او در پاس تهران بود، به او عرض ادب کرد و حضور دنیزلی در لیگ ایران به عنوان سرمربی ترکتور تبریز را به وی تبریک گفت.

نکونام در این باره گفت: « به رسم استاد و شاگردی این کار را کردم. دنیزلی یک از بزرگترین مربیان من بود و وظیفه‌ام بود که به او زنگ بزنم. حتی به او گفتم هر کاری داشته باشد برای او انجام می‌دهم با وجود اینکه خودم نزدیک تراکتورسازی بودم، ولی خوشحال شدم که دنیزلی به تراکتورسازی رفت. در تماس با این مربی برای او آرزوی موفقیت کردم و یکی دو بار هم با او صحبت کردم. دنیزلی در فوتبال من نقش بسزایی داشت او هم مربی بزرگ و هم انسان بسیار خوبی است.»

Image result for ‫نکونام + دنیزلی‬‎

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت