عکس العمل قبایل بدوی آفریقا به طعم قرمه سبزی!
تعداد بازدید : 1004
کد خبر:۹۰۷۹۶۸
کد خبر:۹۰۷۹۶۸
6861 بازدید
ته چین؛

تکنیک‌های تزیین بشقاب برای غذاهای مختلف

تزیین بشقاب غذا یا بشقاب آرایی، تکنیک چینش پیش غذا یا غذای اصلی به گونه‌ای جذاب در بشقاب است که فرمی زیبا و اشتیاق برانگیز برای سفارش دهندگان در زمان سرو روی میز غذا داشته باشد. اکنون تکنیک‌های تزیین بشقاب برای غذاهای مختلف به ویژه غذاهایی در دسته غذاهای خاص و گران و در اصطلاح «غذاهای لذیذ / Gourmet Foods» طبقه بندی می‌شود را در تابناک فرا می‌گیرید.
گزارش خطا
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟