ترابيان: مشكل شمس و شمسـايي ختـم بخير خـواهد شد!
رييس كميته بينالملل فدراسيون فوتبال گفت: بايد در حد توانمان حرف بزنيم و انتظار بازيهاي تداركاتي با تيمهاي مطرح دنيا را نداشته باشيم.
عباس ترابيان در گفتوگو با ايسنا، پيرامون برنامههاي اردوهاي تداركاتي تيمهاي ملي اظهار كرد: براي برنامهريزي و فراهم كردن اردو و بازيهاي تداركاتي تيم ملي اميد كه مربيانشان نگران بودند جلساتي را با غلامحسين و اميرحسين پيرواني مربيان تيم اميد برگزار كرديم. گله آنها در اين باره به دوره گذشته برميگردد. صحبتهاي خوبي با آنها داشتيم و پس از بررسيها و رايزنيهاي لازم تقريبا چند اردو را براي آنها قطعي كردهايم.
وي افزود: تيم اميد در اكتبر سال ميلادي جاري دو بازي تداركاتي با تيم لهستان خواهد داشت. همچنين در نظر داريم حضور در تورنمنت چهارجانبهاي را در يكي از كشورهاي عربي كه فعلا نامش را نميبرم، قطعي كنيم. ضمن اينكه اين تيم به احتمال فراوان اردويي را در تيرماه 89 با انجام چند بازي تداركاتي در تركيه خواهد داشت. ما در نظر داشتيم اردوي تركيه را در عيد برايشان برگزار كنيم كه آنها گفتند در اين زمان برگزاري چنين اردويي زود است چرا كه بازيكنان زيادي از تيم اميد در اختيار تيمهايشان براي بازيهاي ليگ و ليگ قهرمانان آسيا خواهند بود.
ترابيان همچنين درباره آخرين برنامههاي در نظر گرفته شده براي تيم ملي بزرگسالان تصريح كرد: درست است كه افشين قطبي سرمربي تيم ملي بازي با تيمهاي ملي بزرگ دنيا را درخواست كرده است اما بايد در اين زمينه واقعبين باشيم. با قطبي جلسهاي داشتم، معتقدم ما بايد در اندازه وسعمان حرف بزنيم. به طور مثال برگزاري بازي با تيمي چون آرژانتين دو ميليارد تومان پول ميخواهد كه اصلا چنين بودجههايي نداريم. من عادت ندارم حرف بيخودي بزنم و به گونهاي صحبت كرده و قولي ميدهم كه بتوانم از عهده آن برآيم. بازي تداركاتي با تيم هايي را در نظر خواهيم گرفت كه در حد قدرتمان باشد و بتوانيم هزينههايش را تامين كنيم. ضمن اين كه حريفاني باشند كه به درد تيم ايران بخورند. در غير اين صورت نميخواهيم بازي نمايشي ترتيب دهيم. همچنين براي تيم زير 19 سال هم اردوهايي را در نظر گرفتهايم تا آمادگي لازم را كسب كنند.
رييس كميته بينالملل فدراسيون درباره نقشش در مذاكره با فاتح تريم خاطرنشان كرد: ظاهرا هنوز كسي از فدراسيون با اين مربي ترك صحبت نكرده است. آنچه كه مسوولان فدراسيون در مصاحبههايشان مطرح ميكنند چنين است و با قاطعيت هم از افشين قطبي حمايت ميكنيم. بيشك اگر روزي بخواهند چنين مذاكراتي داشته باشند موضوع فوق مربوط به كميته بينالملل خواهد بود و همه بايد در چارچوب شرح وظايفمان كار كنيم. هنوز نگذاشتم كسي در كارم دخالت كند و چون دنبال اين مربي نرفتهام، صحبتي هم ندارم.
رييس كميته فوتسال فدراسيون همچنين درباره اختلافاتي كه بين حسين شمس سرمربي تيم ملي فوتسال و وحيد شمسايي كاپيتان اين تيم پيش آمده گفت: اولا كه شمسايي به تيم ملي دعوت شده و بايد هفتم فروردين ماه خود را به تيم معرفي كند. ضمن اينكه اختلاف بوجود آمده بين آنها در حدي نيست كه فعلا بخواهيم دخالتي در آن داشته باشم. ما پيروزيهاي خوبي در روزهاي گذشته براي فوتسال كشور شاهد بوديم و دليلي نبود اختلاف بين آنها رسانهاي شود. قطعا اگر اين موضوع ادامه داشته باشد براي تيم ملي ما هم مضر خواهد بود. همچنين اخباري كه دربار ه شكايت شمس از شمشايي مطرح ميشود را نبايد خيلي جدي گرفت و موضوع ختم بخير خواهد شد.
وي درباره استقلال كارياش در فدراسيون فوتبال به ايسنا گفت: من كسي نيستم كه در كارم هياتي عمل كنم، در كميته فوتسال كاملا مستقل هستم و افراد مختلف همه به ما كمك كردند و چوب لاي چرخ ما نگذاشتند. درباره كميته بينالملل بايد بگويم شرح وظايف ما بايد تفهيم شود تا اين اتفاقات به وجود نيايد.
ترابيان درباره صحت و قانوني بودن انتقال مهدي مهدوي كيا از باشگاه اينتراخت فرانكفورت به استيل آذين به ايسنا گفت: در اين باره ايميل شفاف و روشني از فيفا دريافت كرديم كه به لحاظ حقوقي ترانسفرشدن مهدوي كيا را كاملا تاييد ميكند. اين موضوع براي ما مبرهن است و لازم نيست كه اين ايميل را به استقلاليها نشان دهيم.


