میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بیانیه‌ دادستانی مصر درباره مرگ محمد مُرسی

کد خبر: ۹۰۶۱۶۴
| |
11746 بازدید
دادستانی کل مصر دوشنبه شب ساعتی پس از انتشار خبر فوت رئیس‌جمهور سابق در بیانیه‌ای اعلام کرد که جسد محمد مرسی کالبد شکافی شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، در بیانیه دادستانی مصر آمده که گزارش پزشکی حکایت از آن دارد که هیچ گونه آثار جراحت روی جسد مرسی وجود ندارد.

دادستانی کل مصر تاکید کرد که مرسی روز دوشنبه مورخ ۱۷/۶/۲۰۱۹ (۲۷/۳/۹۸) راس ساعت ۱۶:۵۰ به وقت محلی فوت شد.

دادستانی کل مصر دستور داد تا دوربین‌های موجود در سالن جلسه محاکمه مرسی و گفت‌وشنود‌های حاضرین در جلسه ضبط شود.

به گزارش المیادین، دادستانی مذکور همچنین دستور داده تا پرونده پزشکی ویژه محمد مرسی انتشار پیدا نکند.

«محمد مرسی عیسی العیاط» رئیس‌جمهور سابق مصر و مشهور به محمد مُرسی روز دوشنبه هنگام جلسه محاکمه‌اش فوت کرد.

تلویزیون دولتی مصر ضمن اعلام خبر فوت مُرسی ۶۸ ساله گفت که رئیس‌جمهور سابق هنگام جلسه محاکمه‌اش در خصوص پرونده جاسوسی، بیهوش شد و پس از آن فوت کرد.

در ادامه این گزارش تلویزیونی آمده که مُرسی بعد از کسب اجازه از قاضی دادگاه برای بیان دفاعیاتش درباره اتهام «جاسوسی برای جنبش حماس و قطر»، بیهوش شد و فوت کرد
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
الی گشت