مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
طرز تهیه جوجه کباب با سس زرشک
تعداد بازدید : 11297
کد خبر:۹۰۵۰۹۴
کد خبر:۹۰۵۰۹۴
23005 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه ماهی قزل‌آلای خشخاشی

ماهی قزل ‌آلا یا گُل‌ماهی از نوع ماهی‌های سردآبی است و در زیرگروه ماهی‌های آزاد جای می‌گیرد دارای بدنی فشرده و دارای باله دمی بزرگ‌تر از ماهی آزاد است. ماهی قزل آلا را با روش‌های متفاوتی می‌پزند و سرو می‌کنند. اکنون طرز تهیه ماهی قزل‌آلای خشخاشی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟